HTML

Csillag

Üdvözletem minden kedves olvasónak.Hogy mire számíthattok? Repülés,utazás, pakolás,utazás,repülés, csomagolás,repülés....hát valahogy így áll az életem mióta a Közel-Keletre költöztem, hogy a 3 év fapados repülés után végre lássak is valamit a világból.....így most egy kicsivel nagyobb gépeken repkedek összevissza a világban, mint valami megtébolyodott légy.Úgyhogy fogjatok egy hideg sört,és utazzatok velem!Szeretném kiemelni, hogy a blog 5 éves múltra tekint vissza, és nem céloz nagyobb közönséget mint a barátaim és a családom,valamint az itt leírtak az én szubjektív véleményemet tükrözik.Egyet nem érteni mindenkinek saját dolga,de én élek a szólászsabadság jogával.

Friss topikok

  • Alabamaa: Szia megint! Ugye, ha jol tudom Nalatok 8db off-os nap van, de ebbe nincs benne a layovereken elto... (2012.10.31. 22:33) Júniusi előzetes
  • Alabamaa: Annyira jo ezt olvasni, hogy azert-meg ha nem is sokan-de vannak, akik a melo lenyege miatt dolgoz... (2012.10.31. 18:47) Moszkva,Velence,Idiótia
  • MyLifeInTheSky: Acsillag! tegnap 7 doboz kajánk volt, jég 2 csomag stb, végig rád gondoltam, miközben 15 percig me... (2011.06.26. 11:08) Nem fizikai munka(.) (?)
  • sztyuvi: Dáh, csajok itt is lehet orditozni :P Legalábbis én úgy járok fel és alá az indiai járatokon, mint... (2011.06.25. 23:41) Rohanás,rohanás,rohanás, Genf
  • Felhokfelett: Hat ez nagyon jo! Meg most is vinnyogok!!! :) Nagyon megneztem volna!!!!! :D :D :D Puszi B (2011.06.14. 20:31) Kreml,borscs,vodka

Linkblog

2011.05.19. 20:31 acsillag

Ghána

Accránál maradtam le.

Este értünk oda, és mivel csak 17 órát maradtunk,és ennek nagy része is éjszaka,így nem sok mindent lehetett csinálni.

A hotel egy Casino mellett van, és mikor odaértünk, teli volt hatalmas néger prostikkal, akik elképesztően nagy fenékkel és egyéb idomokkal rendelkeztek, ennek megfelelő magas sarkú-talpú cipőkkel, és a szép kis kalapunkat stírölték.

Amikor a szobámba igyekeztem, két darab ember követett, és a szobaszámom felől kérdezősködtek. Nekem ez baromira nem tetszett, hallottam már jó pár sztorit, és lecövekeltem a folyosó közepén.Közöltem a nő-férfi párossal hogy köszönöm megtalálom a szobámat, de megvárnám míg ők is megtalálják az övéket. Ebben maradtunk.Mikor tiszta lett a levegő,bevágtattam a szobámba és becsuktam az ajtót. A hotelszoba alapos átnézése után rázártam (nem akartam meglepetést találni sem a szekrényben kuksolva, sem a függöny mögött). Gyors zuhany után lementünk meginni egy sört, de mivel pont eső után érkeztünk, a pára az egekig ért, és a szúnyogok is támadtak, valamiért csak engem, így a malária gondolatával a fejemben,és félóra magam körül csapkodás után feladtam,és felmentem a szobámba.

Az érkezéshez még hozzátenném, hogy valami nagy szárnyas szitakötőszerű állatok rajzottak mikor odaértünk, belerepültek a selyemsálunkba meg a hajunkba, és a crew nagy része visítozva rohangált körbekörbe a repülőgép mellett, amin a helyiek nagyon jól szórakoztak, majd amint meglátták hogy a betonon meg minicsótány szerű bogarak rajzanak, a lábukat magasra kapkodva kezdtek ugrálni a lányok, én annyira röhögtem hogy elfelejtettem sikoltozni,pedig utálom az ilyenféle állatokat.Szerencséra a hotelban bent nem voltak állatok, vagy jól bújkáltak.

Másnap reggel lementem reggelizni, általában befizetek reggelire,(Accrában ingyenes volt, kaptuk a szobához,így aztán pláne lementem) mert szeretek egy órát üldögélni a kávémmal lent, mindig valami grill cuccal kezdek, meg gyümölcslével, aztán jöhet a palacsinta ha van,csokiöntettel.Végül egy croissant valami dzsemmel, gyümölcs,és kávé.Ha ezt bevégzed, általában nem vagy éhes egész nap, lehet menni kirándulni. Hát mivel ezúttal kirándulni nem volt idő,így aztán csak lecsoszogtunk a medencéhez, és igénybe vettem a szintén a szobához járó ingyenes internetet. (Ha barnulni akartok, Afrika a legjobb hely amúgy.)

Ezek után gyors zuhany, egyenruha fel, és ki a reptérre,8 óra út vissza, és tádááááám utasként jöttünk vissza, ráadásul Business Classon,ami csak az egyenruha miatt nem volt akkora móka,meg azért mert Airbussal jöttünk, és azok marha öreg gépek.Kajáltam,megnéztem egy filmet, és további 4 óra kényelmetlen forgolódás után már itt is voltunk.

Tehát Ghánát sikerült megjárni egészen váratlanul, és sajnos semmit sem láttam.Majd megközelebb.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://arabisztan.blog.hu/api/trackback/id/tr292917668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása